CONCASOR CU IMPACT SECUNDAR Mod. MS

Concasor cu impact granulator, in mod normal prevazut cu parti de uzura in manganos, adaptate la concasarea materialelor nu foarte abrazive cand vrem sa obtinem un raport mare de reducere ( de la 250-300 mm la 25 mm) si o cantitate mare de material fin cu forma poliedrica acceptabila.

La cerere utilajul poate fi utilata cu piese din aliaj de crom pentru concasarea materialelor abrazive, fara sa se faca schimbari in structura. Este suficient sa reducem dimensiunea maxima de alimentare.

Sunt utilaje adaptate atat la concasarea secundara, dupa un concasor cu falci, cat si la concasarea primara, atata timp cat materialul nu este foarte dur.

Dimensiunea finala a produsului poatei varia, intre anumite limite, regland distanta dintre ciocane si peretii concasorului, distanta ce poate fi controlata prin portile de inspectie . Aceasta reglare, in timp, poate compensa uzura ciocanelor si a blindajelor.

CONCASOR CU IMPACT SECUNDAR Mod. MS

Proiectare

image

Datorita unei experiente de peste 20 de ani si a gradului inalt de profesionalism a personalului tehnic al colaboratorilor nostri, SERRAGLIO GIORGIO SRL este capabila sa [...]

mai departe