PIESE DE UZURA STATII DE SORTARE SI CONCASARE: CIOCANE CONCASOR, SITE CIUR VIBRANT, ROLE BENZI TRANSPORTOARE

Despre noi

SC SERRAGLIO GIORGIO SRL are ca activitate principala comercializarea de instalatii de sortare si concasare, dar si utilaje individuale (concasoare, recuperatoare nisip, ciururi vibrante, alimentatoare, benzi transportoare etc.)  pentru cariere si balastiere, atat noi, cat si second-hand, si comercializarea  pieselor de schimb pentru acestea. Produsele furnizate de noi sunt in conformitate cu normele europene, iar calitatea este caracteristica lor principala.

Pentru clientii nostri oferim si servicii de consultanta si proiectare de instalatii complete pentru cariere si balastiere, in colaborare cu furnizorul nostru principal Serraglio Giorgio SAS, care are o experienta de peste 30 de ani in proiectare si personal calificat si specializat la cele mai inalte nivele. Astfel ca va oferim si solutii optime de modernizare a unor instalatii vechi sau extindere a productiei, care sa corespunda conditiilor reale de exploatare si sa acopere cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri.

Va punem la dispozitia dvs  consumabile si piese de schimb pentru o gama larga de concasoare cu falci , concasoare cu con si granulatoare europene, dupa cum urmeaza:

OMT, MEM, BAIONI, POZZATO, CIMA, COMEC, CONTINENTAL, LORO&PARISINI, HARTL, METSO, BOHRINGER, RUBLE MASTER, HAZEMAG, SVEDALA, KRUPP, O&K, SBM, CANICA.

Proiectare

Proiectare
Datorita unei experiente de peste 20 de ani si a gradului inalt de profesionalism a personalului [...] mai departe