Site ciur balastiera metalice sau din inox

Site/plase metalice cu ochiuri calibrate nedeformabile, fir rotund din otel pentru arcuri R=160/180 Kg/mm2  sau otel si inox. Sunt disponibile la sul sau panouri masurate, cu sau fara intindere laterala.

Site metalice cu ochiuri patrate

Site/plase metalice cu ochiuri rectangulare

Sunt constituite din fire longitudinale mentinute la distanta potrivita la ansamblare.

Sunt indicate pentru a imbunatati eficienta de selectie si atunci cand sunt tratate materiale cu tendinta de  infundare.

Site harpa

Sitele sunt constituite din otel de arc sau inox mentinute la distanta corecta de suporti de poliuretan.

Se utilizeaza pentru materiale uscate si umede greu de separat, cu forme ale granulelor sferice sau cubice. Nu sunt indicate pentru materiale cu forme longitudinale.

Sitele harpa pot fi mentinute la distanta corecta si cu suporti din otel.

Acestea se folosesc de obicei in statii ce proceseaza materiale la temperaturi inalte, de exemplu materiale pentru asfalt.

Site ciur balastiera metalice sau din inoxSite cu ochiuri patrateSite ciur balastiera metalice sau din inoxSite cu ochiuri rectangulareSite ciur balastiera metalice sau din inoxSite cu ochiuri rectangulareSite ciur balastiera metalice sau din inoxSite cu ochiuri rectangulareSite ciur balastiera metalice sau din inoxSite harpaSite ciur balastiera metalice sau din inoxSite harpaSite ciur balastiera metalice sau din inoxSite harpaSite ciur balastiera metalice sau din inoxSite harpa

Proiectare

image

Datorita unei experiente de peste 20 de ani si a gradului inalt de profesionalism a personalului tehnic al colaboratorilor nostri, SERRAGLIO GIORGIO SRL este capabila sa [...]

mai departe